luni, 4 iulie 2011

Ce se intampla in situatia in care contractul meu pe perioada determinata inceteaza inainte de nasterea copilului?

Desi contractul individual de munca inceteaza de drept la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat, viitoarea mama are dreptul la concedii medicale (adica concediu de risc maternal si concediu prenatal). Acesta i se va plati de catre angajator.inainte de incetarea contractului de munca si apoi de catre Casa de asigurare de sanatate judeteana
- Daca solicita dreptul la concedii medicala dupa incetarea contractului individual de munca, viitoarea mama trebuie  sa depuna solicitare insotita de dovada eliberata de angajator la Casa de asigurare de sanatate judeteana. Aceasta ii va achita personal indemnizatia aferenta concediilor medicale (adica concediu de risc maternal si concediu prenatal).

art. 32 alin (1) din OUG 158/2005 În cazul în care, potrivit legii, angajatorul îşi suspendă temporar activitatea sau activitatea acestuia ... drepturile care s-au născut anterior ivirii acestor situaţii, se achită din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate de către casele de asigurări de sănătate.
(2) Prevederile alin. (1) se aplică şi în situaţia în care a expirat termenul pentru care a fost încheiat contractul individual de muncă.

46 de comentarii:

  1. Bună!
    O mică întrebare:
    Lucrez într-o companie multinaţională de 1 an şi 3 luni, iar pe cartea de muncă în ultimii 6 ani nu am avut nici o întrerupere în activitate. Contractul meu în compania curentă este încheiat pe o perioadă detereminată şi expiră peste 3 luni. Sunt însărcinată şi urmează să nasc peste 7 luni. Cum pot să beneficiez de plata indemnizaţiei de creştere copil? Pot plăti eu singură dările către stat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nu se pot plati darile catre stat de catre o persoana in lipsa unei activitati profesionale. Ca si solutii prelungirea contractului actual de catre companie sau sa vorbiti cu un alt angajator la care sa faceti un contract de munca si sa platiti dvs. impozitul si cheltuielile aferente (in situatia in care nu veti presta munca pt angajator). Sau puteti sa va inregistrati capfa (depinde de domeniul de activitate) dar e o procedura mai complicata si trebuie sa aveti inregistrari pe pfa. Sper sa puteti gasi o cale sa rezolvati...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna
    sunt anagajata pe per determinata (contractul expira cand se intoarce din concediu ingrijire copil colega in locul careia sunt). angajatorul m-a sfatuit sa intru in concediu prenatal, urmand ca imediat dupa colega sa se intoarca, pentru ca nu poate ramane postul neocupat si nici nu pot angaja temporar o alta persoana. in felul acesta as elimina necesitatea de a merge la AJOFM pt somaj, fiind necesar doar sa merg la Casa judeteana de pensii pt a depunde decizia de incetare a contractului de munca pt a plati Casa concediile . este corect? fiind in prenatal nu trebuie sa imi depun actele pt somaj? n-as vrea sa fie vreo chichita legala cara sa ma faca sa pierd indemnizatia de crestere copil. muncesc neintrerupt din 1 iulie 2008, cu o perioada de somaj, dar fara intreruperi.

    RăspundețiȘtergere
  4. In cate luni esti insarcinata, cand ar trebui sa nasti si cand ar trebui sa se intoarca colega din concediu de crestere a copilului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara am si eu o întrebare sunt pe maternitate, și mia expirat contractul de munca in data de 31.01.2021.In Februarie face copilul 2 ani si sunt insarcinata din nou in martie trebuie să nasc pot să merg pe maternitate in continuare? Sau cum trebuie să procedez vă rog să mă ajutați vă mulțumesc!

      Ștergere
  5. sunt in luna a 6-a la sfarsit, data probabila a nasterii este 15 mai (as vrea sa intru in prenatal dupa 14 aprilie). colega trebuia sa se intoarca abia in septembrie, dar stiind situatia de la birou (eu plec si nu are cine sa ma inlocuiasca) se va intoarce imediat ce intru eu in pre-natal.

    RăspundețiȘtergere
  6. PS: in contractul meu de munca este stipulat ca acesta se incheie de drept cand se intoarce titularul postului, nu mai tarziu de 15 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  7. referitor la intrebarea de mai sus: am mare nevoie de raspuns, daca ma poti ajuta. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Scuze ca am revenit asa tarziu...
    Conform contractului tau de munca, acesta va inceta de drept la data cand se intoarce colega, situatie in care nu ai dreptul la somaj. Ca sa beneficiezi de somaj atunci contractul trebuie sa inceteze din motive neimputabile tie (ex desfiintarea locului de munca). Deci solutia in cazul tau este sa intri in prenatal... Este adevarat ce ti-a spus angajatorul, casa iti va plati prenatalul (mai greu dar il plateste) iar tu vei beneficia de toate drepturile pt a beneficia de concediu de crestere a copilului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru raspuns.
      mi-ai dat o veste soc cu somajul, am crezut ca asta nu e un motiv imputabil mie. dar bine ca stiu ca trebuie sa intru intai in prenatal si sa-mi caut de munca cu mult inainte de implinirea celor 2 ani. Dupa ce sunt anuntata oficial de incetarea contractului, inteleg ca trebuie sa merg la casa de asigurari?
      Inca o data iti multumesc din suflet!

      Ștergere
  9. Buna seara!

    Va rog, daca se poate, sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii. Cazul meu este un caz atipic si am ajuns in situatia in care nu mai stiu ce sa fac. Sunt insarcinata in 32 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal de la 01 august. Am fost angajata pe perioada determinata pana la data de 30 iunie, insa pt. ca am fost in concediu medical din 06 iunie pentru faptul ca imi este colul deschis CASS a preluat plata concediului medical pana la 31 iulie, dar mi-au spus ca nu imi pot plati concediul prenatal si postnatal, chiar daca acesta vine in continuarea celuilalt concediu medical, deoarece se schimba codul concediului din 01 in 08. In cazul meu nu s-a putut prelungi contractul de munca, deoarece s-a desfiintat filiala in care lucram si implicit postul meu. Contractul meu a incetat de drept; ce fel de document ar trebui sa-mi elibereze angajatorul pentru a putea obtine concediul prenatal platit, din care sa reiasa ca acest contract s-a terminat din motive neimputabile mie? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ! Am si eu nevoie de cateva informatii..:* sunt insarcinata in saptamana 23,lucrez de pe data de 1 octombrie 2012 deci pe 1 oct 2013 fac 12 luni de munca.mai am 1 luna jumate,angajatorul este posibil sa dea faliment in sensul ca a avut deschise multe magazine si mai sunt 2-3 printre care si magazinul meu unde lucram l-a inchis...daca el in acesta luna jumate inchide magazinele toate si da faliment ...eu mai pot beneficia de indemnizatia aceia de crestere a bbelui:):*:* multumesc anticipat!:*

    RăspundețiȘtergere
  11. buna ziua...
    sunt insarcinata in 32sapt,am fost angajata la o firma ca ospatarita din decembrie 2011.In luna februarie 2013 am ramas insarcinata insa patronul urma sa schimbe firma pe motiv ca in firma veche era asociat cu cineva cu care nu mai avea treaba.Avand probleme foarte mari cu sarcina in luna martie 2013 am intrat in concediu medical 2 sapt.in acest timp ne-avand cine sa imi tina locul a angajat o alta fata, si ne-am pus de acord sa ii virez eu lunar contributiile catre stat cu conditia sa imi lase contractul in continuare.In data de 7 mai 2013 am fost informata ca am un nou contract pe alta firma,ca mi-au facut continuitate si ca nu ma afecteaza cu nimic.Am platit in continuare pe fiecare luna suma de 421ron,bn inteles ca nu am primit nimic la mana ca i-am dat suma respectiva.Acum ca s-a marit salariul pe luna iulie am platit 524ron,numai ca pe 19 august am intrat in concediu prenatal.
    Intrebarea mea este
    - Este normal sa mai platesc si pe perioada concediului contribuitiile catre stat?
    - Daca Da! eu va trebui sa platesc lafel 524 pe luna pana in momentul cand voi depune dosarul de idemnizatie?
    ca din cate am inteles de la ei trebuie platit de mine si eu o sa imi primesc bani pe concediu de la stat...asta dupa 8luni-1an ca atunci vireaza statul banii pe concediu!
    Va rog frumos un raspuns nu stiu daca este bine ce fac...

    RăspundețiȘtergere
  12. buna ziua as avea nevoie de un raspuns urgent daca se poate ;;eu am incheit contractul de munca cu acordul partilor 'desi eram in concediu de maternitate nu am stui ce se intampla / acum nu mai pot beneficia de indemnizatie? ce este de facut ? este legal ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci daca mi s-a incheiat contractul la 18 saptamani,am dreptul la concediul de risc maternal si prenatal platit de casa de asiguri?

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Lucrez din data de 1 septembrie 2013 si contractul meu pe perioada determinata se incheie pe 29 august 2014, adica peste 4 zile. Din 7 august sunt in concediu prenatal si nasc in jurul datei de 24 septembrie.Cine imi plateste prenatalul si postnatalul dupa 1 septembrie? Este recomandat sa intru in somaj pentru 2-3 saptamani pana nasc sau trebuie sa cotizez la stat? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara ! Am lucrat 3 luni la o firma si am avut contract cu perioada determinata , acest contract a expirat in urma cu cateva zile iar angajatorul nu mai vrea sa imi plateasca ultima luna invocand pretextul ca nu mi-am facut datoria . Cum trebuie sa procedez ? Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua! va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.am fost angajata pe perioada determinata la scoala (1 sept 2014-31 aug 2015)de la 1 martie am intrat in concediu de maternitate...contractul meu a incetat la data de 12 aprilie cand s-a intors titularul pe post, pana la aceasta data in locul meu a fost angajata o alta fata. Nu am intrat in somaj iar concediul medical imi expira pe 7 iulie. Mentionez ca certificatele medicale de la medicul de familie le-am depus la secretariatul scolii...mai pot sa intru in CCC in situatia aceasta?..

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua.lucrez la spit din mai 2015 cu cim pe per determinata.in luna aceasta am luat examenul pt post definitiv si se va face cim pe per nedeterminata.am aflat ca sunt insarcinata.ma va afecta cumva la indemnizatia pt cresterea copilului?avand in vedere ca este acelasi angajator.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua.lucrez la spit din mai 2015 cu cim pe per determinata.in luna aceasta am luat examenul pt post definitiv si se va face cim pe per nedeterminata.am aflat ca sunt insarcinata.ma va afecta cumva la indemnizatia pt cresterea copilului?avand in vedere ca este acelasi angajator.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ! Am si eu o nelamurire! Sunt angajata la o firma din 13 iunie 2016, iar contractul de munca imi expira pe 30 mai 2017,fiind insarcinata in 7 luni atunci..ce ar trebuii sa fac ? mentionez ca inainte ammai lucrat 1 an si 8 luni la o firma ...insa am o pauza de 2 saptamani intre ambele locuri de munca. Ast un rasp ! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna... as avea si eu o intrebare... sunt angajata la o firma de 1 an si 6 luni si sunt insarcinata in 35 de saptamani. Acum sunt in prenatal. Acum patronul isi inchide firma veche si deschide una noua cu alt nume pe aceiasi firma. Intrebara mea este oare pe mine ma afecteaza cu ceva la indemnizatia pt cresterea copilului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna! Contractul meu expira in 16 decembrie data estimata a nasterii este 18 decebrie. Eu voi intra in concediu prenatal, si daca se intarzie nasterea cateva zile.
    Ce am de facut ?

    RăspundețiȘtergere
  22. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  23. Viața vine cu experiențe diferite. Nu știu ce fel de experiență aveți, dar aceasta este povestea mea, mai mult o mărturie. Sunt fericit să scriu asta pentru că am din nou pace în căsnicia mea și totul se datorează unui mare vrăjitor numit VOODOO LORD, el este un om foarte puternic care a ajutat la concilierea disputei dintre mine și soțul meu cu o vrajă de dragoste foarte eficientă și autentică. . Soțul meu a plecat de acasă și s-a mutat cu o altă femeie timp de șapte luni fără să am grijă de mine și de cei patru copii ai noștri, sunt stabilă financiar, dar am nevoie de îngrijirea unui bărbat, de afecțiune și de o familie stabilă. L-am implorat de mai multe ori să vină acasă, dar nimic nu a funcționat, chiar i-am cerut  surorii lui mai mari să mă ajute să-l implor, ceea ce a eșuat. Așa că, într-o zi, am dat peste mărturia unei femei care a descris modul în care VOODOO LORD a ajutat-o ​​să împiedice soțul ei să divorțeze de ea. L-am contactat și i-am explicat problemele mele, mi-a spus ce este nevoie pentru o vrajă de dragoste autentică și foarte eficientă. I-am oferit tot ce avea nevoie și în douăzeci și patru de ore m-a sunat soțul meu, cerându-mi iertare, cerându-mi dacă îl voi lua înapoi după ce a făcut el și astfel căsnicia mea a fost salvată. Dacă aveți orice fel de problemă pe care doriți să o rezolvați urgent, nu ezitați să-l contactați pe WhatsApp: +2348097014925, E-mail: voodooconnect60@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. După mulți ani de căsătorie, soțul meu cere divorțul din cauza noii sale secretare care a fost angajată cu câteva luni în urmă. Această femeie l-a întors pe soțul meu împotriva mea și a întregii sale familii și toți eram confuzi cum a făcut-o. Soacra mea l-a sunat de mai multe ori pe soțul meu pentru a veni la întâlnirea de familie în mod regulat, dar el a refuzat întotdeauna. A spus că a fost orb în toți acești ani și acum vede că nu sunt femeia pentru el după  5 copii. Sunt acasă la mama cu copiii mei de 3 luni, acum doar o săptămână după ce am căutat ajutor pentru a opri divorțul și a-mi aduce soțul înapoi la mine. Vrăjitorul a spus că soțul meu mă va căuta în 24 de ore, că orice legătură răutăcioasă pe care noua secretară a făcut-o între ea și soțul meu va fi ruptă.
    În timp ce scriu acest comentariu, soțul meu vine dimineața și seara acasă la mama mea să-și ceară scuze, a concediat-o pe secretară. A fost șocant că soțul meu mi-ar face asta mie și copiilor noștri. Mulțumiri preotului pentru un ritual de dragoste perfectă care a distrus planul secretarului rău și ne-a reunit din nou. De atunci, nu am mai întâlnit nicio problemă de relație sau vreo problemă de orice fel. voodooconnect60@gmail.com  sau  +2348097014925 pe WhatsApp pentru a contacta voodoo lord pentru a vă ajuta să găsiți soluții și să rezolvați orice fel de problemă care vi se întâmplă.

    RăspundețiȘtergere
  25. Majoritatea oamenilor din ziua de azi suferă și au dureri în diferitele lor relații și în sănătatea lor, deoarece este greu să renunți la dragostea lor adevărată, uneori ne prefacem că totul este bine, dar nu este așa. Pentru a avea o persoană iubită, încercăm să găsim și bucurie și fericire prin legătura pe care ai creat-o de-a lungul anilor. Voodoo Lord este aici pentru a ajuta corpul bolnav și cu inima zdrobită cu vrăjile sale puternice. El este capabil să restabilească o viață de dragoste care a dispărut. Contactul lui este voodooconnect60@gmail.com, Whatsapp +2348097014925. Recomand persoanelor cu probleme de relații sau conjugale și, de asemenea, de sănătate să-l contacteze cât mai curând posibil. De asemenea, i-a ajutat pe cei pe care i-am referit să găsească soluții la propriile probleme. El este atât de sincer și sincer. Nu ai nimic de pierdut când îl contactezi, așa că caută ajutorul acum.

    RăspundețiȘtergere
  26. Salutare tuturor, numele meu este Anna Macovei. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii de la muncă și eram foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  27. POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
    Mă numesc Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mă numesc Maria Ciorbă. N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitori până când DR ISIKOLO m-a ajutat cu problemele mele în căsătorie. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem probleme. Era atât de frecvent încât am căzut în depresie și am continuat să mă lupt cu ea și, în același timp, soțul meu m-a părăsit și a jurat să nu mă mai întorc niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta iubită a soțului meu l-a tot manipulat ca să-l poată primi înapoi. Mi s-a spus ce să fac de către DR ISIKOLO și cu toată siguranța, trebuie să obțin rezultatul după 2 zile pe care l-am respectat și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors la mine și ne concepem primul nostru copil cu căldură și fericire. dacă aveți probleme similare sau de dragoste, trimiteți-i un mesaj prin Viber/WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Numele meu este Georgiana Luca. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică, până când l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Isikolo, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou împreună și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat Dr. Isikolo pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  30. Un mare mulțumire de la Maria Fieraru lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. CĂUTAȚI AJUTOR PENTRU A-ȚI REDUCE EXISTUL LA DVS., CONTACTAȚI ACUM DR ISIKOLO
    Numele meu este Nadia Brancusi. Din abundența de bucurie, inima mea vorbește foarte bine despre DR ISIKOLO. A venit în ajutorul meu când viața mea a fost distrusă luni de zile. Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și nu știam că era controlat și hipnotizat. Am făcut tot ce am putut ca să-l fac să se întoarcă la mine, dar fără rezultat. A plecat din oraș cu doamna și nu am mai auzit de el și nici măcar nu l-am mai văzut. Am fost în căutarea ajutorului online când am citit despre modul în care DR ISIKOLO a ajutat alte femei care aveau aceleași probleme. L-am contactat și mi-a spus tot ce trebuie făcut, lucru pe care l-am respectat. Așa cum a promis, dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu partenerul meu au fost restaurate, iar el a fost curățat de farmecul întunecat pe care l-au pus asupra lui și s-a întors la mine după 48 de ore. DR ISIKOLO este sincer în a ajuta oamenii și vă poate ajuta dacă decideți astăzi să îl contactați. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  32. IUBITUL MEU S-A RETURNAT LA MINE CU AJUTORUL DR ISIKOLO SI SUNT CU adevarat coplesiti
    Salutare tuturor, sunt Elisabeta Damian. Când s-a pierdut orice speranță în a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, am intrat online în căutarea ajutorului și l-am citit și l-am contactat pe DR ISIKOLO care a venit și a reparat totul și va rămâne apreciat de mine pentru tot restul vieții. De prea multe ori am trecut prin traume emoționale din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și a dus la despărțirea noastră și de aceea am căutat ajutor și am aflat despre DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să le respect ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de a da soluții la problemele mele și am obținut rezultatul în doar 2 zile așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că este prea bun în a ajuta oamenii. El este de încredere și onest, așa că trimite-i acum prin WhatsApp: +234-8133261196 sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. CÂND CĂUTAȚI UN CASTĂTOR DE VORAȚI DE ÎNCREDERE PENTRU A VA AJUTA ȘI ÎȚI REDUCEȚI EXOSUL, CONTACTAȚI DR. ISIKOLO.
    Buna ziua tuturor, ma numesc Rosita Damian. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Eram distrus emoțional și nu știam ce să fac ca să-l recuperez. Am fost în dificultate luni de zile și am continuat să caut ajutor de pretutindeni până am ajuns să aflu despre DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am explicat problemele mele. A fost dispus să mă ajute și să mă îndemne să respect procedurile, astfel încât să poată restabili dragostea dintre mine și bărbatul meu și, de asemenea, să se asigure că am fost amândoi înapoi unul la celălalt. Am îndeplinit toate cerințele și și-a făcut treaba. După 48 de ore, am primit un mesaj de la iubitul meu în care îmi cerea o întâlnire ca să putem arunca lucrurile la gunoi. Acum suntem din nou împreună și totul datorită lui DR ISIKOLO. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să crezi și să rămâi plin de speranță. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  34. POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
    Mă numesc Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  35. CU DR ISIKOLO, ESTE FOARTE POSIBIL SA REVENI CU fostul tau
    DR ISIKOLO nu poate fi comparat în ceea ce privește soluțiile pentru relația dvs. sau problemele conjugale. Numele meu este Geanina Zepa. M-am luptat cu depresia de foarte mult timp știind că este ca urmare a durerii de inimă când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Nu am știut niciodată că a luat decizia de a pleca de la mine până când au trecut luni și nu am reușit să-l ajung. A trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO când am aflat de el. Mi-a spus tot ce trebuia făcut pentru a restabili dragostea și conexiunile dintre mine și bărbatul meu pe care le-a făcut. Rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore, așa cum a promis. Acest lucru poate suna ciudat, dar este 100% adevărat că nu dă greș pe nimeni. Nu vă mai faceți griji și contactați-l acum. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  36. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău și sunt aici să-i aduc recunoștință și Dr. Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Mă numesc Ioana Creangă și sunt aici să-l apreciez pe Dr Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  38. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Mă numesc Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere pe care am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i pe +2348133261196 sau trimite-i prin WhatsApp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  39. Criza conjugală prin care treceam a ajuns și s-a terminat când s-a implicat doctorul Isikolo. La fel ca toate celelalte cupluri de acolo, am avut diferențele noastre și mă asigur că am făcut tot posibilul să o conduc corect, să o îngrijesc pe ea și pe copiii mei și, de asemenea, să îi protejez. Am făcut amândoi sacrificii pentru a ne asigura că supraviețuim uniunii până când ea a început să se comporte și a avut în mod deliberat atâtea lupte cu mine. Casa a devenit neplăcută pentru toți ceilalți, inclusiv pentru copiii mei. A fost manipulată de o prietenă care a divorțat și a vrut să-mi strice și căsnicia. A trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo și el a răspuns și a făcut tot posibilul pentru a pune capăt problemelor. El a restabilit dragostea și conexiunea dintre noi și pot spune acum că orice iluzie în care se afla soția mea a luat-o și ea este o femeie mai bună acum. Rezultatul a ceea ce a făcut Dr. Isikolo pentru mine, care sa manifestat după două zile, a fost ceea ce m-a uimit. Eu și familia mea rămânem recunoscători. Fac un apel către oricine are nevoie de ajutor pentru a-și rezolva relațiile și problemele conjugale să contacteze Dr. Isikolo, deoarece soluția este sigură. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  40. Mi-am pierdut căsnicia după 2 ani și a fost o experiență îngrozitoare pentru mine. Soția mea ne-a părăsit pe mine și pe fiul meu și totul s-a întâmplat dincolo de controlul meu și nu am știut niciodată că puțini oameni din jurul meu mi-au proiectat soția și au întors-o împotriva mea doar pentru că aleg să-mi construiesc familia și să mă concentrez mai mult pe ea. A trebuit să caut ajutor pentru că știu că nu am făcut nimic pentru ca căsătoria mea să se prăbușească. Dr Isikolo m-a ajutat și mi-au fost dezvăluite multe despre ceea ce s-a întâmplat. A făcut o vrajă de reuniune de dragoste care ne-a legat pe soția mea și pe mine și tot răul pe care familia mea l-a făcut împotriva mea a fost dezvăluit. Sunt recunoscător că casa mea s-a întors mai fericit ca niciodată și toată aprecierea este către doctorul Isikolo, deoarece într-adevăr mi-a rezolvat problemele imediat după 48 de ore. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  41. Eu și soția mea am avut o neînțelegere care a dus la o luptă uriașă și ea a plecat de acasă și s-a întors la casa tatălui ei. Mi-am lăsat emoțiile să aibă tot ce e mai bun din mine și am rămas permanent departe de ea. Lucrurile s-au înrăutățit când a început să se vadă cu un alt bărbat și nu am știut niciodată despre asta. Am încercat să rezolv problema și să o fac să se întoarcă acasă și nu s-a mai întors niciodată. Am aflat mai târziu tot ce s-a întâmplat și am decis să caut ajutor pentru a-mi remedia căsătoria cu ea, ceea ce m-a făcut să contactez Dr. Isikolo. Așa cum era de așteptat, a lucrat pentru mine și problema a fost rezolvată și m-am reunit cu soția mea. S-a întors acasă imediat după 48 de ore, așa cum a promis dr. Isikolo. Îi sunt mereu îndatorat pentru că a rezolvat problema pe care am avut-o în căsnicia mea. Vă rugăm să-l contactați pentru ajutor rapid și urgent, trimiteți-i un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  42. Mă bucură inima să fiu aici să-i spun un cuvânt de mulțumire doctorului Isikolo.
    Nu m-am gândit niciodată că voi putea să-mi văd căsnicia funcționând din nou, în ciuda faptului că totul a funcționat deja împotriva mea, doctorul Isikolo a venit în ajutorul meu. Am avut o problemă în casa mea care l-a făcut pe soțul meu să plece și eram deja însărcinată și mi-a devenit greu să mă descurc fără el în viața mea. Familia lui m-a susținut de-a lungul timpului, dar nimeni nu ne-a putut ajuta să ne reunească, cu excepția doctorului Isikolo, care mi-a răspuns la momentul în care aveam cea mai mare nevoie de ajutor. A rezolvat problema și soțul meu s-a întors acasă la mine imediat după 48 de ore pentru că încă locuia în același oraș cu mine. Este destul de uimitor când găsești ajutor acolo unde ai crezut cel mai puțin că poți primi ajutor. Încă o dată, îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot ceea ce faci pentru a ajuta oamenii care au mare nevoie de asistență. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  43. Soțul meu, cu care mi-am construit viața timp de 23 de ani, mi-a lăsat pe mine și pe copii fără un cuvânt. Totul s-a prăbușit peste mine și am ajuns la cei dragi și nimeni nu m-a putut ajuta. A venit o vreme când a cerut divorțul chiar și când nu am avut probleme sau ne-am certat vreodată pentru ceva dezastruos. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și a rezolvat problema pe care o aveam cu bărbatul meu. Ne-a reunit din nou împreună și s-a întors acasă la noi. Într-adevăr, viața este misterioasă și nu m-am gândit niciodată că voi experimenta ceea ce am trecut, dar toate mulțumesc doctorului Isikolo care a lucrat pentru mine și m-a asigurat de rezultatele pozitive după 48 de ore, care într-adevăr s-au împlinit așa cum a promis. El vă poate rezolva problemele dacă îl contactați acum. Trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau pentru mai multe informații despre munca lui, trimiteți un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere